Carina van Buren

OVER MIJ

HI, IK BEN CARINA

Geen zweverig gedoe. Wel trainen met beide voeten stevig op de grond. Vanuit mijn achtergrond - jurist en vertrouwenspersoon - breng ik mindfulness naar de werkvloer. In het concreet toepasbaar maken van mindfulness tussen jouw drukke werk- of bezigheden door, daarin ligt mijn kracht. Ik kan je leren te werken vanuit ontspanning, anders om te gaan met stress en ander onprettige dingen in het leven en optimaal gebruik te maken van jouw denkkracht. Ik ken de hindernissen en de helpende factoren om het een vast onderdeel van jouw dagelijkse leven te maken en ik deel ze graag met je.


Hoe mindfulness een deel van mijn leven werd

Eigenlijk vond ik mindfulness al langer en goed idee, maar ik deed er niets mee. Soms struikelde ik bij toeval over het hier en nu. Zeg maar circumstantial mindfulness. Daar bleef het bij. Mediteren deed ik niet. Daarvoor had ik het te druk met mijn gezin en werk. Het ontbrak me aan motivatie. Die kon ik pas opbrengen na een grote persoonlijke tegenslag. Van het ene op het andere moment kreeg ik tinnitus. Mijn leven stond op zijn kop. Slapen, werken, zorgen voor mijn gezin lukte me nauwelijks meer. Mijn lichaam stond stijf van de stress. Doen alsof het er niet was of afleiding zoeken was niet mogelijk. Door ertegen te vechten zou ik het alleen maar erger maken. Ik had weleens gelezen over een andere, mindful manier van omgaan met tegenslag: acceptatie. Ik begon dagelijks te mediteren en maakte tijd voor mindful momentjes tijdens mijn werkdag en na verloop van tijd werd mijn piep een geluid zonder betekenis. Ik was de stilte kwijt, maar kreeg er innerlijke rust voor terug. Ik leef en werk voluit en geniet volop van alle mooie dingen in het dagelijks leven. Vanuit die ervaring komt mijn passie om mensen in aanraking te brengen met mindfulness.


Warme groet, Carina               


 

Kies jouw training of workshop en maak een afspraak voor een  intakegesprek

Mindfulnesstrainer


Carina van Buren is een gecertificeerd mindfulnesstrainer, zij is ingeschreven in het VVM Mindfulness Trainers Register.


Kamer van Koophandel: 60330228

BTW-nummer: NL 001930234 B 85

Bank: NL89 ABNA 0436 5467 79

Actueel


De voor 9 t/m 11 oktober 2020 geplande retraite mindfulness&intuitief schilderen op Schiermonnikoog gaat helaas niet door. Zodra bekend is wanneer het weekend wel zal plaatsvinden komen de data op deze site te staan.

uitgesteld

      Elke derde maandag van de maand geef ik een begeleide meditatie. Neem contact op als je hier aan deel wilt nemen.


      

Copyright @ All Rights Reserved