8 weekse MBSR training

8-WEEKSE MINDFULNESSTRAINING

MINDFUL BASED STRESS REDUCTION Groepstraining & 1-op-1Wil jij beter leren omgaan met de uitdagingen van het leven?

Stressbestendig zijn, veerkracht ontwikkelen, bewuste keuzes maken en meer genieten van alles wat het leven je biedt. Deelnemers geven aan nadrukkelijk de regie (terug) te hebben over o.a. hun gedachten en emoties. Eigenlijk al vanaf de eerste week hebben zij positieve veranderingen ervaren in de manier waarop zij in het leven staan. Wil jij dat ook?


De officiële 8-weekse Mindfulness MBSR training vermengd met elementen uit de MBCT* (op open inschrijving) bestaat uit wekelijkse 2,5 uur durende sessies. De groepstraining bestaat uit minimaal 3 – maximaal 6 personen.


  Intake gesprek

  Je hoeft geen problemen te hebben om mee te mogen doen aan de training en ook geen bijzondere vaardigheden of ervaring met mediteren of yoga. Toch zijn er mensen voor wie de training (tijdelijk) mindeschikt is. Daarom gaat aan de training altijd een intakegesprek vooraf. Kunnen we kennismaken, vertel ik iets over de training (het programma) en kunnen we de wederzijdse verwachtingen in kaart te brengen. Je hoeft geen problemen te hebben om mee te mogen doen en ook geen bijzondere vaardigheden of ervaring met mediteren of yoga. Dit (gratis) gesprek duur ongeveer 30 minuten.

  Wat zijn de kosten?

  Het vaste tarief via beroepsvereniging VMM voor een groepstraining € 450,- p.p. De prijs is inclusief een intakegesprek (30 minuten), thee & fruit/koekjes tijdens de sessies. Van mij krijg je er een fijn werk- en inspiratieboek bij. Via de werkgever worden de kosten vaak vergoed bijvoorbeeld via het budget voor Duurzame Inzetbaarheid. Klik hier voor meer info over Duurzame Inzetbaarheid.

  Startdatum

  Oktober 2019

  Mindfulnesstrainer


  Carina van Buren is een gecertificeerd mindfulnesstrainer, zij is ingeschreven in het VVM Mindfulness Trainers Register.


  Kamer van Koophandel: 60330228

  BTW-nummer: NL 001930234 B 85

  Bank: NL89 ABNA 0436 5467 79

  Actueel


  De voor 9 t/m 11 oktober 2020 geplande retraite mindfulness&intuitief schilderen op Schiermonnikoog gaat helaas niet door. Zodra bekend is wanneer het weekend wel zal plaatsvinden komen de data op deze site te staan.

  uitgesteld

        Elke derde maandag van de maand geef ik een begeleide meditatie. Neem contact op als je hier aan deel wilt nemen.


        

  Copyright @ All Rights Reserved