Mindfulness@work

MINDFULNESS@WORK

WORKSHOPSJe kunt mindfulness tijdens je werkdag beoefenen, zonder dat het extra tijd of energie kost. Simpelweg door handelingen die je toch al uitvoert, mindful uit te voeren. Door je aandacht erbij te houden. Je niet laten afleiden door verwachtingen, oordelen of piekeren. Mindful werken leidt tot betere prestaties en minder uitval.


Daarom breng ik mindfulness naar de werkvloer in de vorm van workshops en door elke week op LinkedIn mijn ervaringen met mindfulness@work te delen.


In de workshop doen we cognitieve oefeningen een serie korte en krachtige meditaties die deelnemers inzicht geven in de kracht en de beperkingen van het denken. Voor een heldere kijk op de binnen- en buitenwereld.


In de workshop Master mind leren deelnemers hoe zij hun aandacht kunnen focussen op het hier en nu, waardoor zij de situatie waarin zij zich bevinden helder en zonder oordelen waarnemen en bewuste keuzes kunnen maken. De workshop Unplugged leert deelnemers milder te reageren en meer innerlijke rust en ontspanning te ervaren. Een combinatie van science en oefenen maakt dat deelnemers er na één workshop van anderhalf uur al zelf mee aan de slag kunnen. 


Lees ook mijn wekelijkse posts op LinkedIn. Bijvoorbeeld:
Mindfulness should no longer be considered a “nice-to-have” for executives. It’s a “must-have”:  a way to keep our brains healthy, to support self-regulation and effective decision-making capabilities, and to protect ourselves from toxic stress. (Harvard Business Review 8-1-2015)

Mindfulnesstrainer


Carina van Buren is een gecertificeerd mindfulnesstrainer, zij is ingeschreven in het VVM Mindfulness Trainers Register.


Kamer van Koophandel: 60330228

BTW-nummer: NL 001930234 B 85

Bank: NL89 ABNA 0436 5467 79

Actueel


De voor 9 t/m 11 oktober 2020 geplande retraite mindfulness&intuitief schilderen op Schiermonnikoog gaat helaas niet door. Zodra bekend is wanneer het weekend wel zal plaatsvinden komen de data op deze site te staan.

uitgesteld

      Elke derde maandag van de maand geef ik een begeleide meditatie. Neem contact op als je hier aan deel wilt nemen.


      

Copyright @ All Rights Reserved